Wie is Paul?

Bijna mijn hele leven heb ik in Noord-Holland gewoond. Ik ben opgegroeid in West-Friesland, heb gestudeerd in Amsterdam en woon nu alweer ruim twintig jaar in de Zaanstreek. Van huis uit ben ik tekstschrijver, maar ik was daarnaast bijna tien jaar actief als gemeenteraadslid van Zaanstad.

Waar staat Paul voor?

Als raadslid heb ik ervoor gezorgd dat er een lokaal klimaatakkoord is gekomen en dat er meer aandacht is gekomen voor burgerparticipatie. Drie jaar geleden stopte ik omdat ik directeur kon worden van een natuur- en milieuorganisatie. Het afgelopen jaar heb ik meegedacht en meegeschreven aan het verkiezingsprogramma van GroenLinks Noord-Holland. Dat vond ik zo leuk dat ik besloot toch ook weer actief te worden in de politiek.

Ik wil me als statenlid graag inzetten voor een groener, duurzamer en sociaal eerlijkere provincie. We hebben nog heel wat te bereiken!

Paul is aanspreekpunt voor de regio's West-Friesland (Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stedebroec) en Zaanstreek-Waterland (Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad)