Je hebt het vast gezien. Wij zijn verwikkeld in een nek-aan-nek race met de VVD. Op dit moment zijn we de grootste partij in Noord-Holland. We hebben alle stemmen nodig om dit te blijven. 50% van de kiezers maakt z’n keuze in de laatste twee weken. Daarom vraag ik nu om je hulp deze laatste 10 dagen.

Wat kan jij doen?

  • Deel ons verhaal. Zorg dat iedereen in je omgeving weet dat er 15 maart verkiezingen zijn! Praat over onze plannen met mensen in je omgeving. Deel de berichten die wij op Facebook, Twitter en Instagram plaatsen ook op je eigen accounts. Bijvoorbeeld deze (TwitterFacebookInstagram)! 
  • Ga zaterdag 11 maart huis-aan-huizen met jouw afdeling. Huis-aan-huizen is de beste manier om kiezers te bereiken. 11 maart gaan we langs de deuren in alle Noord-Hollandse gemeenten en kleuren we de straten groen. Kijk voor meer informatie op de website van jouw afdeling.
  • Doe mee met de eindsprint. 13, 14 en 15 maart flyeren we op stations door heel Noord-Holland. Meld je hiervoor aan bij je eigen afdeling.
  • Hang een poster voor je raam. Beken kleur en hang één van onze mooie posters voor je raam. Deze zijn beschikbaar via je eigen afdeling.

Samen gaan we deze laatste 10 dagen alles op alles zetten. Samen gaan we ervoor zorgen dat we 15 maart weer de grootste worden. Samen gaan we de komende vier jaar Noord-Holland groener en linkser maken.

Een groen en sociaal Noord-Holland. Kan gewoon. 💚

Anouk Gielen, lijsttrekker GroenLinks Noord-Holland.