In deze formatieperiode willen we graag aandacht besteden aan het onderzoek naar formatiestrategie├źn en -successen van Europese groene partijen. Noortje Thijssen, directeur van het Wetenschappelijk Bureau, zal hierover een presentatie geven en vragen beantwoorden.

De afgelopen jaren wisten maar liefst zes zusterpartijen van GroenLinks op nationaal niveau door te dringen tot het centrum van de macht. Hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen en hoe bepalen ze nu mede de koers van hun land?

Verder staan de vaste onderdelen van de PLV op het programma. We houden vraag-en-antwoord-sessies met onze fractievoorzitter in Provinciale Staten Rosan Kocken en met onze gedeputeerden Zita Pels en Edward Stigter. Ook komt de jaarrekening van 2020 aan bod, evenals nieuws vanuit het provinciaal bestuur.

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor de PLV. In de week voorafgaand aan 26 juni ontvang je dan de stukkenbundel en een link naar de ZOOM-bijeenkomst. We kijken ernaar uit om je op 26 juni online te zien!

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.