Verkiezings-PLV

Kom jij ook naar de verkiezings-PLV (provinciale ledenvergadering) van GroenLinks Noord-Holland op zaterdag 10 november? Dan vindt de belangijke ledenvergadering plaats waarop de leden van GroenLinks in Noord-Holland het verkiezingsprogramma en de kandidaten­lijst vaststellen voor de verkiezingen van Provinciale Staten op woensdag 20 maart 2019. Locatie: IJburg College, Pampuslaan 1, 1087 HP Amsterdam. Het IJburgcollege ligt aan het eindpunt van tramlijn 26 richting IJburg.

We vragen je vriendelijk doch dringend om je aan te melden voor deze verkiezings-PLV. Aanmelden kan via het invulformulier onderaan dit bericht!

 Wil je verzekerd zijn van een stemkastje en een lunch? Meld je dan tot en met 7 november aan. Als je je na die datum opgeeft doen we doen ons best om nog een stemkast je voor je te regelen, maar dat kunnen we niet garanderen. De vergadering begint om 10:00 uur en duurt tot het einde van de middag. 

Alle agendastukken worden uiterlijk twee weken van te voren gestuurd aan degenen die zich hebben aangemeld. Naast een korte reguliere vergadering, staat de ochtend in het teken van het vaststellen van het verkiezingsprogramma en de middag in het teken van het vaststellen van de kandidatenlijst. Voor de inwendige mens wordt gezorgd; het bestuur biedt een eenvoudige lunch aan (mits je je daarvoor hebt aangemeld) en na afloop is er een borrel om de resultaten van deze dag te vieren.

De aanvang van de vergadering is 10 uur. Sebastiaan Dinjens is de dagvoorzitter.

De agenda ziet er globaal als volgt uit

1. Welkom, opening van de vergadering en vaststelling van de agenda.
2. Vaststellen van de notulen van de PLV op 14 april.
3. Toelichting op de financiën van GroenLinks Noord-Holland door penningmeester Ineke Bozelie.
4. Benoeming van Arjen Ronner en MaartenJan Hoekstra tot lid van het bestuur van GroenLinks Noord-Holland.
5. Instellen functioneringscommissie.
6. Stemen over de ingediende amendementen en vaststellen verkiezingsprogramma

Lunch

Vanaf 12.45 uur:

7. Vaststellen Kandidatenlijst

En tot slot: Borrel!!!!!