Wil je meedenken over hoe GroenLinks de weg kan uitstippelen naar een duurzaam, lokaal en eerlijk voedselsysteem? Wil je meewerken aan de oplossingen van en voor boeren in een toekomstbestendig landbouwsysteem? Praat dan mee om met andere GroenLinks leden een voedsel- en landbouwvisie te ontwikkelen die de partij de komende jaren richting geeft.

In een reeks inspiratiesessies gaan we op zoek naar creatieve oplossingen, samen met sprekers die ons uitdagen om verder te denken dan de gebaande paden. Uiteindelijk vormt dit de basis voor een GroenLinks voedsel- en landbouwvisie.

11 oktober van 19:30 tot 21:00 vindt de eerste online sessie plaats, waarbij prof. dr. ir. Jan Douwe van der Ploeg ons meeneemt in de ontwikkeling van het landbouwbeleid van vroeger tot nu, GroenLinks-Europarlementariër Bas Eickhout het Europese perspectief schetst en GroenLinks-kamerlid Laura Bromet de Nederlandse uitdagingen op landbouw en voedsel bespreekt. Met daarna natuurlijk ruimte voor discussie en vragen.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar hello@mariannevanleeuwen.com

Ben je ook enthousiast over een GroenLinks voedsel-en landbouwvisie én ben je een organisatietalent? Laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres want we zoeken nog helpende handen voor het organiseren van de sessies.

Landelijke GroenLinks werkgroep Landbouw, Natuur, Dierenwelzijn en Voedsel